Ik krijg regelmatig de vraag of er mogelijkheden zijn voor vergoeding stiefcoaching. Graag neem ik je mee in de verschillende opties die wellicht stiefcoaching kunnen vergoeden.

Werkgevers

Het grote belang van gezonde, gemotiveerde en tevreden medewerkers met zo weinig mogelijk uitval, wordt gelukkig gezien door werkgevers. Budgetten voor opleidingskosten, Persoonlijke ontwikkelplannen (POP), vrij budget etc.. dekken vaak gedeeltelijk of geheel de kosten van coaching.

Arbodienst

Een afspraak maken met de Arbodienst binnen het bedrijf waar je werkt is een eerste stap. Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter zijn er vergoedingen mogelijk ter preventie van burn-out, ziekteverzuim of ter ondersteuning van het re-integratietraject.

Ondernemer / ZZP’er

Zakelijke coaching valt binnen de post ondernemingskosten en is aftrekbaar. En de omzetbelasting kan natuurlijk teruggevraagd worden. De stiefcoaching heeft absoluut een zakelijk voordeel in zich als leertraject, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

PGB / UWV

Informeer naar de voorwaarden.

Ik stel altijd een offerte op met leerdoelen en kosten. En wees gerust, inhoudelijk wordt er niks met derden gedeeld. Dit blijft vertrouwelijk onder ons. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Ik wil dit graag delen op mijn social media: